Partnerek

FEJÉR Tervező És Mérnökiroda Kft.

FEJÉR Tervező És Mérnökiroda Kft. A FEJÉR Tervező és Mérnökiroda Kft. fő tevékenysége az építészmérnöki tevékenység, azaz a magasépítési tervezési feladatok ellátása. Kiegészítő tevékenységeink az egyéb mérnöki szolgáltatások nyújtása, projektmenedzsment, beruházási és ingatlanfejlesztési szakmai tevékenységek, összességében generáltervezési feladatok ellátását végezzük.

https://fejerterv.com/hu

Fenstherm Future Zrt.

A Fenstherm Future Zrt. a több mint 20 éves Fenstherm nyílászárók gyártója, de több mint egy ablakgyártó cég. Magyarország legnagyobb ablakgyártójaként nyomon követi az építőipari és belsőépítész trendek változásait és innovatív megoldásokat kínál mind a magánvevőknek, mind a projekt megvalósításban dolgozó beruházó, tervező és kivitelező vállalkozásoknak. Termékei között megtalálhatók a műanyag és alumínium ablakok, ajtók, függönyfalak. A Fenstherm Future Zrt. mottója, hogy nyílászáró megoldásokat szállítson a felmerülő igényekhez, kedvező áron, hosszú távra tervezve.

https://fensthermfuturezrt.hu

BAU-SYSTEME 92 Kft.

Az 1992-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásunk mára már az ország teljes területére kiterjedő, 11 telephellyel rendelkező cégcsoporttá fejlődött. Partnereinknek a legjobbat kívánjuk nyújtani, mind az általunk forgalmazott termékek minőségét, mind a szolgáltatások színvonalát tekintve. Termékpalettánkat a vásárlói igények alapján alakítjuk ki. Beszállítóink között a hazai és a nemzetközi gyártócégek legjobbjai szerepelnek. Kínálatunk ma már a modern szárazépítési szakipari munkák anyagain túl a hagyományos, illetve a speciális szerkezetépítési termékekig terjed.

https://www.bau92.hu

EURO GENERÁL Zrt.

Az EURO GENERÁL fő tevékenységi köre különböző építőipari kivitelező munkák, irodaházak, csarnokok komplett kivitelezése (tervezéstől a kulcsrakész átadásig is), áruházak, iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények, bankok, közhasznú hivatalok kivitelezése, műemlék jellegű épületek felújítása, fűtési rendszer korszerűsítési munkák kivitelezése, energetikai fejlesztési kivitelezések végzése, megújuló energiaforrások hasznosítása (napkollektorok telepítése). Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

https://eurogeneral.hu

SZ-PLAST Ablak Kft.

Jelenleg az SZ-PLAST márkanévvel jelzett nyílászáró gyártási tevékenységet 1997-ben kezdte meg Szegeden a cégcsoport, ebből kiválva külön cégként működik ez a tevékenység 2013 óta, változatlan helyszínen, telephelyen. Jelenlegi tevékenységünk a műanyag, alumínium és acél nyílászárók, valamint ár-nyékolástechnikai kiegészítők, garázskapuk gyártása, forgalmazása és beépítése (ablakok, ajtók, erkélyajtók, függönyfalak, üvegfalak, télikertek, redőnyök, szúnyog-hálók, garázskapuk stb.); mind ezek mellett az egyedi megrendelői igényekhez igazodva szükség szerint alvállalkozók bevonásával és kereskedelmi termékekkel biztosítjuk a társaságunk termékkörén kívül eső termékeket a komplex szolgálta-tásnyújtás érdekében.

http://www.sz-plastablak.hu

Witzing Tüzépker Kft.

A Witzing Tüzépker Kft. magyar tulajdonban lévő cég, amely 1991-ben alakult. A cég stabilitását, folyamatos fejlődését tükrözi, hogy napjainkban már nem csak, minden igényt kielégítő 6 tüzéptelepen, de több áruházunkban is vevőink rendelkezésére állunk. 30 éves szakmai múltunk, profi építőanyag-ismeretünk, egyedi ajánlataink, kedvező áraink, valamint színvonalas szolgáltatásaink folyamatos bővítése mellett, szaktanácsadással segítjük az otthonukat építőket, illetve felújítókat. A több mint 100.000 termék, és személyre szabott megoldásaink lehetővé teszik, hogy mindenki kialakíthassa az elképzeléseinek, lehetőségeinek és ízlésének megfelelő legoptimálisabb otthont, megtalálja a legoptimálisabb árucikket.

https://wtuzep.hu