Építtető

Rólunk

A 2015-ben alapított FEJÉR-B.Á.L. Zrt. fő tevékenységi köre a lakó és nem lakó épületek építése, generálkivitelezés. Egyéb tevékenységei közé tartoznak a műemlék jellegű épületek felújítási munkái, műszaki szaktanácsadás, lakatosipari kivitelezési munkák, továbbá építési beton előállítása is.

A Cég vezetése a munkafeltételek folyamatos javítása, illetve a legkorszerűbb eszközök biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók minőségi kiválasztására és a dolgozók rendszeres szakmai továbbképzésére is.

Az állományt jelenleg 120 fő fizikai és 110 fő szellemi beosztású munkavállaló alkotja, ebből 7 fő vezető beosztású. Ez a szakembergárda korábban több munkanemben elnyerte az Építőipari Mester Díjat a Felcsúti Pancho Aréna kivitelezési munkálatai kapcsán.

A megrendelők által támasztott magas minőségi követelmények szükségessé tették, hogy a FEJÉR-B.Á.L. Zrt. környezetközpontú irányítási és minőségbiztosítási rendszert vezessen be (MSZ EN ISO 9001 és az MSZ EN ISO 14001, valamint MSZ 28001:2008, MSZ EN ISO 3834-2). Ennek köszönhetően mind az irányításban, mind a termelésben igényes és színvonalas munkát végez, melyet Megrendelőink rendszeresen visszaigazolnak.

A társaság a szervezeti felépítésének és szakemberállományának megfelelően alkalmas az építési beruházások teljeskörű kivitelezésére, a tervezési munkáktól egészen a kulcsrakész átadásig. A FEJÉR-B.Á.L. Zrt folyamatosan pályázik építőipari feladatok elvégzésére, hogy a piaci helyzetét minél jobban meg tudja szilárdítani.

Projektjeink

Néhány korábbi munkánk
amikre büszkék vagyunk.

M1 Flotta Budaörs

Hunguest Hotel Balatonalmádi

Tihanyi Vinarius

Zsámbék Iskola + Mány Leimen-ház

Biatorbágy Technikum

Endresz György Iskola Felcsút

Agro Felcsút

Alcsút tó