Ingatlanok

A Rézhegy ÖKO Villapark otthonai hagyományos formavilágú építészeti stílusban épülnek, a mai kor igényeihez formálva, de megtartva a házak jellegét és egységét.

Az egyenként kb. 900-1000m2-es, domboldal telkein 51 db. különböző nagyságú, magas minőséget képviselő, korszerű, energiahatékony gépészeti rendszerrel épülő önálló családi ház, sorház és társasház építését kezdtük meg 2022 év végén, 2023 év elején.

Villáink AA+ épületenergetikai besorolásnak megfelelő tartalommal épülnek. Villáinknál igyekeztünk a lehető legjobb ár-érték arány kialakítására és a (2024.12.31-ig meghosszabbított) kedvezményes 5%-os Áfa is hozzájárul, hogy háza kedvező áron készüljön el.

Amikor a villapark terveit készítettük, elsődlegesen azt tartottuk kiemelkedően fontosnak, hogy egyre nagyobb az igény olyan modern és kényelmes családi házakra/lakásokra, amelyek távolabb esnek a nagyobb városok zajos kavalkádjától.

Ugyanakkor mégsem esnek túlságosan messze mindattól, ami a nagyobb városokat szerethetővé teszi.

A projekt ideális helyszíne lehetőséget biztosít az itt élőknek, hogy otthonaikban, a csendes, békés zöld környezetben pihenjék ki fáradalmaikat és egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára!

Elrendezés

Ingatlanjaink

* Felhívjuk az érdeklődök figyelmét, hogy az előzetes látványterveken megjelenített épületekhez csatlakozó kültéri elemek – pergola – jakuzzi – medence – kertkialakítás – ingóságok- nem képezik a házak alap-vételárát, viszont opcionálisan igényelhetők.

** Az elírás és a tévedés jogát fenntartjuk!